maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Brandstichting in speeltuin Werkendam

7 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De nacht van zaterdag 5 op zondag 6 mei 2012 werd rond 01.15 uur een brand gemeld aan de Bentlaken. Er bleek een speeltoestel bestaande uit een klimhuisje met rekstok en glijbaan in brand te staan. De brandweer kwam ter plaatse om te blussen. Buurtbewoners waren daar al mee begonnen. Ter plaatse bleek dat er ook vier schuren / poorten van aangrenzende woningen waren beschadigd, het gaat om adressen aan de Bentlaken (2) en de Postelstraat (2).

De politie gaat uit van opzet en heeft van drie benadeelden al een aangifte opgenomen.

 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.