Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem 2 gedegradeerd

7 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdagmiddag 5 mei eindigde dramatisch voor Woudrichem 2. In een ontzettend spannende laatste speelronde waarbij nog vijf teams kans maakten op degradatie werd het doemscenario voor Woudrichem werkelijkheid.

Voorafgaand aan alle wedstrijden die aanvingen om 14:30 uur  maakten er nog vijf teams kans te degraderen naar de derde klasse. Ondanks 2 punten voorsprong op achtervolgers Achilles Veen 2 en Noad'32 2 werd het doemscenario werkelijkheid. Woudrichem ging zelf met 0-2 onderuit tegen Kozakken Boys 3 en zag concurrenten Achilles Veen en Noad 32 winnen. WSC 2, dat voorafgaand op gelijke hoogte stond met Woudrichem, sleepte een punt uit het vuur bij Wilhelmina'26, waardoor ook een beslissingswedstrijd niet meer opgaat en Woudrichem 2 nu rechtstreeks is gedegradeerd.
 

Lees meer over:

sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.