donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Politie arresteert drietal na bedreiging en mishandeling

7 mei 2012 (door WoudrichemNet)
 
ANDEL - De politie hield in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 mei, rond 01.00 uur drie 16-jarige jongens aan na een incident op een camping aan de Hoge Maasdijk.
 
Een 17-jarige jongen werd daar met een mes bedreigd en mishandeld. Dit zou gedaan zijn door één van de 16-jarige knapen, de andere twee hadden hem daarbij aangemoedigd. Eén van hen zou boos zijn geworden op het 17-jarige slachtoffer die een roddel over hem zou hebben verspreid. De vermeende dader nam daarop twee leeftijdsgenoten mee om verhaal te halen en drongen zijn stacaravan binnen. Hierbij riep de boze knaap: "Ik maak je kapot" en sloeg hem in het gezicht en tegen zijn buik. Vervolgens dreigde hij met een mes.
 
Aangemoedigd
Het slachtoffer liep door de mishandeling een flinke hoofdpijn op. Ook had hij pijnlijke plekken in zijn gezicht en aan zijn gebit. Hij heeft aangifte gedaan. De andere twee verdachten zouden niets gedaan hebben om het geweld van hun vriend tegen te gaan. Volgens het slachtoffer hadden zij de dader juist aangemoedigd door te roepen: "Sla hem dan."

Lees meer over:

Politie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.