woensdag 1 februari 2023

Alles over Altena

7 juni Open Coffee 4.0 in Nieuwendijk

6 mei 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA / NIEUWENDIJK - Open Coffee Altena: speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, overheden, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ontmoeten, netwerken, visies delen, kennis overdragen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden...

Ondernemend Altena, (initiator Open Coffee Altena (OCA)) gelooft in de potentie van de regio en brengt daarom ondernemers bij elkaar.
OCA: B2B, met koffie als brandstof. Steekwoorden: informeel, koffie, laagdrempelig, netwerken, ondernemers, ontmoeten, Open Coffee STIP.

Voor wie zich herkent in dit profiel is er Open Coffee Altena. Dit keer is KRACHTSTROOM gastheer. Locatie: Rijksweg 134, Nieuwendijk.

Aanmelden is gewenst: dat kan via www.ondernemendaltena.nl of via deze link Voordeel daarvan is dat wij weten hoeveel er gaan komen. Tweede voordeel is dat anderen zien dat u er bent! Kan een prikkel te zijn er dus zelf ook te zijn....

Wie geen LinkedIn-account heeft: een mail naar CoffeeAltena@aalburg.net is ook voldoende.

Honderd
Open Coffee Altena is een succes gebleken: waren er de eerste editie in Woudrichem 55 deelnemers, de tweede sessie in Dussen verwelkomde 95 deelnemers. In Wijk en Aalburg passeerde de teller de 'magische' honderdgrens.
In Nieuwendijk dit keer ook weer de Open Coffee Stip. Initiatiefnemer Cor Spek: 'Wie zijn of haar bedrijf wil promoten heeft hier een unieke kans. Wij informeren graag over de mogelijkheden.'  (Foto Marc Poppe)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.