Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Foodiebag voor Moederdag

6 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Restaurant 't Oude Raedthuys aan de Hoogstraat speelt creatief in op Moederdag door een Foodiebag aan te bieden, een vindingrijke combinatie met de alom bekende Goodiebag. Weer eens wat anders dan bloemen of chocolade en zeker zo leuk om te geven.

De Foodiebag bestaat uit een dinerbon met bedrag naar keuze met voor 15 euro aan goodies. Willeke van Wijk laat weten: 'Mensen kunnen de foodiebag bestellen via email of langskomen. De foodiebag staat klaar. Natuurlijk zijn wij met Moederdag ook geopend voor lunch en diner.' (Foto Restaurant 't oude Raedthuys)

 

Lees meer over:

woudrichem oude raedthuys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.