Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

'Achtervolgde jongen moet zich niet van de domme houden'

5 mei 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - De redactie van AalburgPUNTnet ontving van J. Pieterse uit Veen de volgende reactie op het bericht van 30 april op waar melding gemaakt wordt van een 18-jarige jongeman die klem zou zijn gereden door een onbekende automoblist. Pieterse schrijft:

"Ik wil graag reageren op die achtervolging in Veen. De jongen uit Wijk en Aalburg heeft dit aan z'n eigen domme gerace te danken. Ze of hij zijn regelmatig 's avonds / 's nachts en weekenden als mongolen aan het racen. Dit kan ik hier goed horen en dat ging met gillende banden over het industrieterein. Die puber is de dader en hoeft zich NIET van de domme te houden !!!!! Daar heeft hij zelf aanleiding toe gegeven."

Naam en adres van J. Pieterse zijn bij de redactie bekend.

Zie ook:

Lees meer over:

Achtervolging veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.