donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Michel de Raad nieuwe trainer GDC

5 mei 2012 (door AalburgNet)

EETHEN – De huidige trainer van voetbalclub Pelikaan is de opvolger van Jan van Grinsven. Michel de Raad is vanaf volgend seizoen bij GDC de nieuwe trainer, die bij Pelikaan aan zijn laatste seizoen bezig is.

Hij tekent bij GDC voor een jaar en volgt daarmee Jan van Grinsven op die weer naar FC Den Bosch gaat. Volgens voorzitter Van der Stelt van GDC past de aanstelling van de Raad op de weg van de Eethense tweede klasser. 'We willen op dit Nivea blijven spelen', geeft de GDC preses aan. '' De spelers zijn leergiering en de Raad brengt voetbal in de groep. De keuze op de Raad viel op, uit vijftien kandidaten. De Raad is een rustig persoon en heeft zijn visie over hoe hij wel voetballen, goed onderbouwd.'

Lees meer over:

Voetbal Eethen GDC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.