Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Vesting3hoekdagen wegens succes herhaald

5 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Vorig jaar mei vonden in de Vesting3hoek Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren de Vesting3hoekdagen plaats, een groots evenement met ruim 25000 bezoekers. Veel fans van vorig jaar hebben zich dit jaar bij de organisatie gemeld met verzoek om herhaling van dit bijzondere feest. Daar wordt van 17 tot en met 19 mei gehoor aan gegeven met leuke activiteiten op diverse locaties én een mooie kortingsactie om ze allemaal te bezoeken.

Korting
De verbindende factor tussen de locaties is ook dit jaar weer het water van de drie rivieren Maas, Waal en Merwede. Niet alleen de vestingen worden weer met elkaar verbonden, maar ook het verleden en het heden. Met 50% korting kunt u te fiets (of te voet) alles bekijken: met de veerdienst wordt u de hele dag snel & veilig naar de overkant gebracht en koffie met gebak, lunch, bezoek aan het middeleeuwse Slot Loevestein en een lekker ijsje zijn allemaal inbegrepen. U betaalt voor het arrangement op 17, 18 en 19 mei slechts € 17,50 per persoon. Vooraf reserveren via VVV Gorinchem tel. 0183 - 631 525. Vol = Vol.

Zie verder De Agenda op Woudrichem.net

Lees meer over:

woudrichem vestingdriehoek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.