Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Man uit Woudrichem verdacht van brand in Veen

3 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - VEEN: Bij de brand bij een heftruckbedrijf in Veen werd woensdagavond 2 mei een 61-jarige man uit Woudrichem aangehouden. Hij beledigde onder andere agenten, liet de politie donderdag weten.

Bij de grote brand in Veen liepen de gemoederen bij het toegestroomde publiek hoog op. De politie had moeite met het onder controle houden van de opdringerige mensenmassa. De brand ontstond vermoedelijk door kortsluiting in een meterkast. Er werden vijf bluswagens en een hoogwerker voor de brand opgeroepen. Ook kwamen er meetploegen om te meten of er gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Volgens de brandweer kwamen er geen gevaarlijke stoffen vrij. Er raakte niemand gewond.

Lees meer over:

Brand veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.