Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Geen mobiel informatiepunt voor VVV Altena

3 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het idee van VVV Altena Biesbosch om zich met een mobiele VVV-winkel als gastheer van de regio te presenteren is op de lange baan geschoven.De VVV heeft andere prioriteiten moeten stellen, waaronder de integratie in één landelijke database.

Directeur Robert Holmes was vorig jaar nog enthousiast over het idee om met een herkenbare oldtimer vol promotiemateriaal de boer op te gaan. Deze zou aanwezig zijn op evenementen. Holmes wil de plannen in een later stadium alsnog oppakken. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

woudrichem woudrichem VVV
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.