woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Geen vrijliggend fietspad op Sleeuwijksedijk

2 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het is technisch en financieel gezien niet haalbaar om een vrijliggend fietspad aan te leggen op de dijk tussen Werkendam en de Merwedebrug.

Daarnaast vindt het Werkendamse college van B&W vanuit het oogpunt van verkeersveiligheid niet noodzakelijk. Het college heeft wel besloten zogenaamde fietssuggestiestroken aan te leggen op het deel Sleeuwijksedijk, Hoef en Kerkeinde.

In februari 2012 was door de gemeenteraad de wens uitgesproken de mogelijkheden voor een vrijliggend fietspad op zowel het te versterken deel van de dijk (binnen de kom) als het deel buiten de kom tussen de kern Werkendam en de Merwedebrug te onderzoeken. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.