vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Gouden Vleermuis Fort Altena

1 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Zaterdag 21 en zondag 22 april stonden in het teken van de seizoensopening van De Nieuwe Hollandse Waterlinie. Rondom deze opening is een kleurwedstrijd georganiseerd met als thema ‘de gouden vleermuis’.

Op 7 linielocaties zijn kinderen aan de hand van hun kleurplaat op zoek gegaan naar de gouden vleermuis. Per linielocatie maakten de kinderen kans op het winnen van prachtige prijzen. Naast de beschikbaar gestelde prijzen door de linielocaties zijn er 7 winnaars van een spannende overnachtingen op een fort. De hoofdprijs volgt nog, want op 1 mei zal Boswachter Bart de winnaar van de Ipad bekend maken. (Nieuwsblad)

De eerste prijswinnaar van Fort Altena is Boris de Vries. Michiel en Florian Dubbeldam hebben samen de tweede prijs binnengehaald.

Lees meer over:

Fort Altena Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.