vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ongeval na achtervolging op industrieterrein Veen

30 april 2012 (door AalburgNet)

VEEN - De politie onderzoekt een poging tot zware mishandeling die zaterdag rond 19.30 uur plaatsvond op een industrieterrein in Veen. Een 18-jarige inwoner van Wijk en Aalburg verklaarde dat hij op het Bagijnhof reed, toen hij werd klem gereden door een hem onbekende automobilist.

De bestuurder stapte uit en sprak de man uit Veen dreigend aan. De 18-jarige man wist weg te komen en er ontstond een achtervolging, waarbij het voertuig van de 18-jarige man met hoge snelheid meerdere keren van achteren zou zijn geraakt. Hij raakte op een bepaald moment de controle over het voertuig kwijt en vloog uit de bocht. De andere bestuurder ramde een lantaarnpaal. De 18-jarige man vluchtte weg bij de auto. Hij hield rugklachten over aan het voorval.

Ziekenhuis
Het andere voertuig bleek te zijn van een 68-jarige man uit Veen. Hij had zich gemeld bij de huisarts met verwondingen en wed doorverwezen naar het ziekenhuis. De politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd en in het ziekenhuis is bloed van hem afgenomen voor een bloedproef. Hij zal later worden gehoord, na behandeling in het ziekenhuis. Reden voor het voorval zou het racen op het industrieterrein zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.