Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Mooie race in Dussen

30 april 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Met bijna 200 deelnemers in totaal en een mooie race tussen Sander Demmers en Tom Huijben, is ARR meer dan tevreden.

Sander Demmers, de nog jonge loper van ACW '66, maakte halverwege de wedstrijd met Tom Huijben van Scorpio er een mooie race van. Lang gingen ze gelijk op maar tussen de 7 en 8 kilometer was het Sander Demmers die in één keer zo'n 100 meter pakte op zijn tegenstander en daarmee de wedstrijd in Dussen won in een tijd van 34.05. Tom Huijben kon dit niet meer goedmaken en werd tweede in 34.29.

Mager
Bij de mannen 35+ was het Mar Hein van de Wiel van DAK uit Drunen die voor de mede-organisator Gerard Lensvelt wist te winnen. In tegenstelling tot de andere onderdelen was bij de vrouwen was de opkomst mager te noemen. Slechts vier vrouwen in de vier wedstrijdcategorien kwamen aan de start. Het was Rika Bikker die met 44.33 van deze vier de snelste was.

De snelste recreant bij de mannen was Dick Kant die net voor zijn loopmaatje Corne Verhoeve wist te finishen. Bij de vrouwen was Sacha Welten de snelste recreante.

De jeugd was weer in grote getale aanwezig. Met name AV Typhoon uit Gorinchem was weer ruim vertegenwoordigd.

De volgende wedstrijd is in Woudrichem op donderdag 24 mei.

Lees meer over:

aalburg veen Altena Road Runners
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.