woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Beschonken bromfietser breekt been bij ongeval

30 april 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Een 24-jarige bromfietser uit Sleeuwijk reed zaterdag rond 04.30 uur op de Woudrichemsedijk richting Sleeuwijk. Hij nam de bocht te krap en reed frontaal op een tegemoetkomende auto op de andere rijbaan. De bromfietser bleek teveel te hebben gedronken. Hij had bij het ongeval zijn been gebroken en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar bloed van hem is afgenomen vooreen bloedproef. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De inzittenden van de auto bleven bij het ongeval ongedeerd.

Lees meer over:

Politie Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.