vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Lintjesregen in Werkendam

27 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -Twaalf mensen uit de gemeente Werkendam hebben vrijdag een Koninklijke Onderscheiding gekregen uit handen van burgemeester Carla Breuer. Onder hen zeven vrouwen en vijf mannen. Bijzonder was de uitreiking aan het Hankse echtpaar Anton Heijmans (76) en zijn vrouw Jeanne Heijmans- Steenhagen (70).

De gedecoreerden zijn Jo Bambacht-Branderhorst (76) uit Nieuwendijk, Corry Walraven (74) uit Nieuwendijk, Marianne Groeneveld – Cornet (60) uit Werkendam, Gerda den Hollander (81) uit Werkendam, Teun Visser (74) uit Werkendam, Dien de Witt – van Delft (83) uit Hank, Jan van der Plujm (80) uit Hank, Anton (76) en Jeanne Heijmans- Steenhagen (70) uit Hank, Adri Heijmans (71) uit Hank, Wim Kant (50) uit Sleeuwijk en Kokkie Krooswijk – Heijmans (75) uit Dussen. De lintjes werden uitgereikt op het gemeentehuis in Werkendam. Allen zijn benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. (Nieuwsblad)

Lees meer over:

Werkendam lintjesregen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.