maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Kettingbotsing op A27 tussen Nieuwendijk en Werkendam

27 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Maar liefst zeven voertuigen zijn donderdag tijdens de avondspits betrokken geraakt bij een aanrijding op de A27.

Het ongeval gebeurde halverwege de avondspits rond 17:30 uur. Het is niet bekend geworden of er zich ook persoonlijk letsel heeft voorgedaan.

Fileleed was er volop voor de weggebruikers achter de aanrijding, die gebeurde vanuit Breda richting Gorinchem tussen Nieuwendijk en Werkendam. De linkerrijstrook is daar afgesloten geweest. De rijstrook kon rond 19:45 uur uiteindelijk worden vrijgegeven.

Het verkeer achter de aanrijding stond om 18:30 uur muurvast tussen Oosterhout en Werkendam over een lengte van welgeteld 17 kilometer. De vertragingstijd was meer dan een half uur. Verkeer dat gebruik wilde maken van de A27 vanuit Breda richting Gorinchem kon het beste omrijden vanaf het knooppunt Hooipolder en de borden Waalwijk volgen en rijden via de A59, A2 en de A15.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.