maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Inbraakvrije vakantie?!

26 april 2012 (door Corinne Hartog)

REGIO - De meivakantie staat voor de deur. De temperatuur stijgt, open ramen en deuren zorgen voor verkoeling. Een inbreker ziet zijn kans, als een dief in de nacht sluipt hij binnen en slaat toe. Bijvoorbeeld met de veelgebruikte methode van het gaatjesboren. Op de website van de politie kunt u ook via filmpjes zien hoe u het gaatjesboorders en andere inbrekers lastig kunt maken. 

De politie probeert zoveel mogelijk woninginbraken op te lossen. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Gelukkig kunt u daar zelf ook veel aan doen. U kunt bijvoorbeeld de vakantietest doen op de website van de politie, evenals de inbraaktest. De testjes geven geen garantie maar wel een indicatie voor veilig wonen.

Kijk voor meer informatie op www.politie.nl/Midden-en_West-Brabant/Preventief 

Vul de vakantiekaart in
Als u op vakantie gaat, vul dan uiterlijk een week voor uw vertrek de vakantiekaart van de politie in.

De politie wenst u een fijne en veilige meivakantie...

 

Lees meer over:

Politie Inbraak Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.