donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Sportclubs starten loterij voor goede doel

26 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Acht Werkendamse sportverenigingen zijn een Sportloterij gestart. Door het verkopen van loten à 5 euro willen ze vier lokale goede doelen steunen. Tien procent van de opbrengst gaat hiervoor naar Goezate, De Kinderboerderij, Het Logeerhuis en De Zonnestraal.De rest van de opbrengst is voor de verenigingen zelf.

Vrijdag willen de clubs het eerste lot het liefst aan zanger Jan Smit overhandigen. Als dat niet lukt dan is het eerste lot voor de burgemeester of een wethouder.

De trekking is op 23 juni, om 16.00 uur tijdens de Open Havendag.

Deelnemende verenigingen zijn: Virtus (basketbal), T.V. Werkendam (tennis), Libera (judo), Cross Smash (badminton), OKK (gymnastiek), Biesboschzwemmers, Beachsport Werkendam (volleybal) en Kozakken Boys (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

sport loterij Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.