donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Fietsbrug komt een week later

24 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vrijdag, dan zou de nieuwe fiets- en voetgangersbrug over de Dijkgraaf den Dekkerweg er moeten liggen. Maar dat is met een week vertraagd. Oorzaak: een teleurstellend zonnetje. Want er is beter weer nodig om de nieuwe brug te maken.

"Vrijdag 27 april, dan ligt de brug er. Dat moet." Wethouder Wim de Jong stelde eind maart nog dat een houten fietsbrug over de Dijkgraaf den Dekkerweg in Werkendam vanaf vrijdag het verkeer weer tot dienst zou zijn. Maar die belofte kan hij niet waarmaken. De plaatsing van de nieuwe brug is namelijk verzet naar donderdag 3 mei. En met een beetje geluk wordt dat nog 2 mei. (BN de Stem)

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.