donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

CDA wil meerdere keren per maand plastic ophalen

21 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het ophalen van plastic is een groot succes. Vanuit de bevolking krijgen we positieve signalen. Echter zijn er diverse verzoeken binnengekomen om de frequentie te verhogen voor het ophalen van de zogenaamde "plastic hero" zakken  omdat mensen klagen over stankoverlast en beperkte opbergcapaciteit. Verder denken wij dat we met nog frequenter ophalen meer plastic kunnen inzamelen waardoor er minder afval belandt in de grijze container. Het CDA wil graag gelet op het succes per direct de inzameling wijzigen van 1x per maand naar 1x per twee weken.

Al lange tijd pleit het CDA voor de aanschaf van een papiercontainer en willen hierover geïnformeerd worden tijdens de evaluatie afvalbeleid. Aan het ophalen van oud papier door de verenigingen wil het CDA niets veranderen. Verder wil het CDA de resultaten ontvangen over de toezegging van de Wethouder voor een onderzoek om de GFT container tijdens warme weken wekelijks op te halen.

Lees meer over:

cda Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.