Friday 17 September 2021

Alles over Altena

‘Musical in Concert’ groot succes

21 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Zaterdagavond 21 april organiseerde Woudrichems muziekvereniging Kunst Na Strijd ‘Musical in Concert’. Een voorjaarsconcert met als thema musical. Behalve Kunst Na Strijd, was er ook een optreden van de zanger Theo Sterk en zangeres Manon Vink. Zij werden kundig door KNS begeleid.

De volle concertzaal van ’t Rondeel werd getrakteerd op een prachtig concert. Kunst Na Strijd stond onder leiding van interim-dirigent Henk Bonekamp. In een korte tijd wist hij een gevarieerd programma in te studeren. KNS liet onder andere medleys horen uit “Elisabeth”, “Les Misérables”, “Doe Maar! De popmusical” en “Mamma Mia!”. Theo Sterk blonk uit met een medley van Frank Sinatra. De Broadway musical “Come Fly Away” is misschien minder bekend, maar de muziek van Sinatra beslist niet. Op sublieme wijze wist hij de sfeer van dit genre te raken. Samen met Manon Vink werd “De Laatste Nacht” uit “Miss Saigon” gezongen, waarbij het publiek ademloos luisterde. 
Bij de opvoering van een medley uit “Grease” kostte het moeite om stil op de stoel te blijven zitten. Theo en Manon stalen de show met dit swingende optreden.

Enthousiast
Al met al was dit avondvullende programma door KNS zeer de moeite van het beluisteren waard. Het publiek was erg enthousiast, evenals de muzikanten en dirigent die met zichtbaar veel plezier het concert verzorgden.

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.