donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Pruysen Parket weer Nederlands Kampioen

20 april 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Begin april werd in Gorinchem het tweedaagse Nederlands Kampioenschap Parketleggen gehouden. Op het onderdeel Quick Step Parquet Challenge wist Pruysen Parket uit Dussen de eerste plaats in de wacht te slepen door prima teamwerk van de vier parketleggers.Een knappe prestatie van dit team! Er moest namelijk in een half uur tijd een kamer van een parketvloer worden voorzien én een trap worden bekleed.  Naast de eervolle eerste plaats kreeg het team ook een uitnodiging voor een "meet and greet" op 30 juni met de topwielrenners van de Tour de France waar Quick Step hoofdsponsor is.

Junior Henk Pruysen, vorig jaar kampioen bij de junioren, zocht dit jaar een grotere uitdaging en deed daarom mee met het onderdeel Parketleggen voor senioren. Hij moest het opnemen tegen zestien seniorcollega's met de nodige ervaring. Hij werd met dit onderdeel tweede, eveneens een uitstekende prestatie.

Lees meer over:

Werkendam Pruysen Parket Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.