vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Drie Nieuwendijkse vriendinnen lopen marathon van Rotterdam

20 april 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Agatha Groeneveld, Corina van Vugt en Esther van Mill, alledrie de veertig gepasseerd, wonend in Nieuwendijk en al jaren vriendinnen. Zij liepen alledrie afgelopen zondag de marathon van Rotterdam. Voor Agatha was het haar eerste marathon. “Het was geweldig om mee te maken. Ik had al wel een keer een halve marathon gelopen en nu was mijn belangrijkste doel de marathon uitlopen. Zoiets moet je één keer in je leven meegemaakt hebben."

Zoals gezegd was voor Agatha uitlopen het belangrijkste, met haar tijd van 4.36.39 was ze dan ook dik tevreden. Corina van Vugt finishte in 4.26.90 en Esther van Mill was met 3.58.27 de snelste van de drie. Corina en Esther had al eens eerder de marathon in New York gelopen. (foto privé-collectie)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.