donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Eerste wedstrijd G-team KozakkenBoys

17 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag heeft het G-team de eerste wedstrijden gespeeld tijdens een toernooi in Dongen. De spanning was van de gezichten van veel van de spelers af te lezen. Na een korte warming up speelden maar liefst veertien G-teams tegelijk.

Na het spelen van drie wedstrijden werden er penalty's genomen, waarbij de keeper van het eerste elftal van Dongen op het doel stond. Het G-team van Kozakken Boys was het best en de eerste prijs in de vorm van een heuse bokaal was binnen.

's Middags werden er nog twee wedstrijden gespeeld. Uiteindelijk heeft het Kozakken Boys G-team een vierde plaats bereikt. Een geweldige prestatie, zeker gezien het feit dat het team nog maar zo kort bij elkaar is.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.