donderdag 8 juni 2023

Alles over Altena

Goud voor Rick Sonnema

16 april 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zaterdag tijdens de wedstijden om de Krokoyama-cup in Koblenz viel hij niet in de prijzen. Een dag later stond de Open West Brabantse op de kalender in Wouw met een nationaal en internationaal deelnemersveld. Dáár scoorde Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg wel. En hoe!

In de categorie Kata tot 15 jaar won Rick alle voorrondes met unanieme beslissingen van de scheidsrechters. Dat deed hij ook nog eens in de finale ronde. Al met al betekende dat dus goud voor de 14-jarige Rick Sonnema die uitkomt voor Karate Do Academie Itosu uit Waalwijk.

Rick doet het in zijn tak van sport goed: lees ook één van de eerdere berichten op Aalburg.net...

 

Lees meer over:

Rick Sonnema
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.