vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Bankje Marianne Vos komt in Genderen

16 april 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Na het grote succes van vorig jaar organiseert de gemeente Aalburg in samenwerking met de Stichting Wielerronde Aalburg ook dit jaar weer een wielerclinic met Marianne Vos voor de kinderen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen. De wielerclinic vindt dit jaar plaats op  woensdag 2 mei 2012.

Marianne wil graag aan iedereen laten zien hoe leuk bewegen is en nodigt  daarom de kinderen van de groepen 7 en 8 uit om samen met haar het officiële parcours van de wielerronde de 7-dorpenomloop Aalburg (die wordt gehouden op zaterdag 26 mei) te fietsen.
De leerlingen van de basisscholen uit Veen en Wijk en Aalburg verzamelen voor het gemeentehuis. De leerlingen uit de overige dorpskernen worden bij de school opgehaald. Na de gehele ronde te hebben gefietst stoppen de deelnemers bij het gemeentehuis waar een kleine versnapering  wacht en waar er mogelijkheid is om vragen te stellen aan Marianne. 

Bankje
Als cadeau voor het behaalde wereldkampioenschap veldrijden heeft Marianne een bankje gekregen dat in Genderen komt te staan. Om 16.00 uur zal het bankje aan de Hoofdstraat door Marianne zelf worden onthuld.

De leerlingen van groepen 7 en 8 van de basisscholen die mee willen doen, kunnen zich opgeven tot 25 april a.s. (Foto Aalburg.net)

Zie verder De Agenda op Aalburg.net...

Lees meer over:

sport Marianne vos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.