Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Lentefair komt in plaats van rommelmarkt

16 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Op zaterdag 21 april zal voor het eerst de Lentefair van de Hervormde Kerk in Woudrichem plaatsvinden. Deze Lentefair wordt gehouden in het koor en de tuin van de Martinuskerk. De Lentefair komt in de plaats van de rommelmarkt van de Hervormde Kerk tijdens het Festivalweekend en de deelname aan de Boekenmarkt.

Naast leuke spulletjes van de rommelmarkt of een boek uit het boekenkraam kunt u op 21 april nog voor veel andere artikelen terecht. Heeft u trek in een lekker visje, ze worden ter plekke voor u gebakken. Heeft u nog plantjes nodig voor de tuin, u kunt ze ook op de Lentefair komen uitzoeken. Ook kunt u voor in huis nog diverse artikelen aanschaffen zoals een mooi bloemstukje of andere decoraties. Wilt u iets lekkers voor bij de koffie, er is een ruim gesorteerd gebakkraam, met appelflappen, kersenflappen, tompouces, en nog veel meer. Keus genoeg.

Kinderen
Kijk ook nog eens bij de stand van de dames van de Handwerkclub. Ze zijn voor de laatste keer aanwezig en hebben alles in de aanbieding, van borduurwerk tot poppenkleertjes, een lekkere chutney of jam, wat u ook maar wilt. Wilt u iets leuks winnen, dan kunt u op de Lentefair deelnemen aan het Rad van Avontuur. Deze zal regelmatig draaien en er zijn leuke prijzen te winnen. Natuurlijk mag u ook langskomen voor een kop koffie met iets lekkers of voor een pannenkoek. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals onder andere een springkussen en zal het Rad van Avontuur een aantal keren speciaal voor kinderen draaien.

Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.  De opbrengst van de Lentefair is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Martinuskerk.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.