woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Auto buit gemaakt na inbraak

14 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie heeft aangiftes opgenomen naar aanleiding van woninginbraken in Hank en Werkendam. Bij een inbraak in een woning aan de Richter in Werkendam, is een auto buit gemaakt. Het gaat om een Kia Sorento, kenteken 25-KFR-5. Het voertuig staat internationaal gesignaleerd.

Vannacht bezochten inbrekers een woning aan de Rooie Wiel en de Riethaakstraat in Hank. Bij het laatste adres zijn de daders vermoedelijk gestoord door de bewoner die ten tijde van de inbraak door geluid gewekt werd en poolshoogte nam. De woning aan de Rooie Wiel is via de achterzijde benaderd. De inbreker is er met onder andere geld vandoor gegaan.

Ongewenst bezoek
In Werkendam kregen de bewoners van een woning aan de Wiepstelling en de richter ongewenst bezoek. Bij de Wiepstelling bleef het bij een poging. In de Richter ging men er met een auto vandoor.

De politie is bezig met het onderzoek en vraagt getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844

Lees meer over:

Politie Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.