donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Verkiezing 'Schip van het Jaar'

14 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM REGIO -Scheepvaart is belangrijk voor de regio rond Werkendam. Zo'n 20% van de beroepsbevolking van Werkendam werkt in deze sector. Interessant is daarom de verkiezing de “KNVTS-Schip van het Jaar"-prijs. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar toegekend en uitgereikt aan een in technisch opzicht innovatief schip dat in Nederland is ontworpen en grotendeels afgebouwd in de brede betekenis van het woord. 

De uitreiking van de prijs tijdens het Maritime Awards Gala geeft het schip van het jaar, haar bouwer en eigenaar, veel extra publiciteit.
De Nederlandse maritieme sector is zeer innovatief. Een nominatie van uw schip biedt u de kans uw bedrijf op dit punt extra te onderscheiden, en uw ontwerp, mensen en natuurlijk uw klant, extra in de schijnwerpers te zetten.

Model
Een commissie van onafhankelijke deskundigen geeft een beoordeling en bepaalt de winnaar. De prijs is een model van een authentiek fluitschip, een in vroeger eeuwen succesvolle zeilende vrachtvaarder.

Op 8 november 2012 wordt voor de 15e maal de KNVTS Schip van het Jaar-prijs uitgereikt tijdens het Maritime Awards Gala. Tot uiterlijk 16 mei 2012 kan worden ingeschreven voor Nederlands meest prestigieuze maritieme prijs.

HIER kunt u meer informatie vinden over eerdere genomineerde schepen, hoe u een schip kunt aanmelden, informatie over het Maritime Award Gala en de organisaties van dit festijn.

Lees meer over:

Werkendam schip van het jaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.