zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Peter Versluis (VEKA) bij fundraising Roparun Team Almkerk

14 april 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / WERKENDAM - Roparun Team Almkerk staat helemaal klaar om op 26 mei a.s. mee te lopen in de estafette van Parijs naar Rotterdam. Op 18 mei is er een fundraise-avond 'om geld op te halen voor mensen met kanker!

Aan de ziekte zelf kunnen we helaas niets veranderen. Wat we wél kunnen doen is het leven van de patienten zo draaglijk mogelijk maken. Daarom hebben een aantal enthousiaste mensen uit Almkerk enige tijd geleden besloten tot de oprichting van Team Almkerk, met als doel om door het leveren van een sportieve prestatie zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Op de website www.teamalmkerk.nl en leest u meer over over het team en over onze doelstelling. Uw hulp en ondersteuning hebben we hard nodig!  Hierbij willen wij u vragen om een financiële bijdrage. Alles is goed: er is geen minimum en zeker geen maximum.

Voordat u een definitieve toezegging doet willen we u graag uitnodigen voor de “fundraiseavond” die op woensdag 18 april a.s. om 19.00 uur plaatsvindt in de Soos Almkerk. U hoort hier meer over het team, het doel en de motivatie en u ontmoet collegaondernemers uit de hele regio, die Team Almkerk een warm hart toedragen.

Deze exclusieve avond staat geheel in het teken van Roparun Team Almkerk en zonder al teveel van tevoren te verklappen wordt u door Kruiden en Jasmijn uit Woudrichem voorzien van diverse hapjes, is er een muzikale omlijsting door Gabriel Gort en zijn band, zal er door top-sporters en top-ondernemers (waaronder Peter Versluis van Veka) worden gesproken over doorzetten, ondernemen en vallen & opstaan en wordt het geheel geplaatst in een bijzondere ambiance.

Voor u een unieke kans uw betrokkenheid te tonen waarbij ook ruimte is voor bijzondere ontmoetingen!
Vanwege het speciale karakter van de avond en de bijzondere setting horen wij graag van tevoren van u of u aanwezig zult zijn.
Een ding kunnen we al wel vertellen….: u zult absoluut geen spijt krijgen van uw deelname!
Mogen we u verwelkomen en op uw (financiële) steun rekenen?'

Team Almkerk

PS: Opgeven voor de sponsoravond is noodzakelijk. Doet u dit aub door een email te sturen naar sponsors@teamalmkerk.nl

Lees meer over:

Almkerk roparun
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.