Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Ton extra voor Veense Put

13 april 2012 (door AalburgNet)

VEEN - De gemeente Aalburg heeft nog dit jaar 100.000 euro extra nodig om onder meer de stabiliteit van de landtong van de Veense Put en de illegale permanente bewoning van het gebied aan te pakken. Met name het proces rondom de stabiliteit van de landtong verloopt moeizaam, aldus het college van burgemeester en wethouders: het probleem wordt door een deel van de leden van de Vereniging van Eigenaren (VVE) van de Veense Put niet onderkend. Zij hebben inmiddels een advocaat ingeschakeld en de situatie heeft zich verhard, zo stelt het Aalburgse gemeentebestuur.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.