donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Vermeende oplichter Verba op YouTube

13 april 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK / SLEEUWIJK - Op 4 april week meldde Bakkerij Verba, met winkels onder meer in Sleeuwijk en Rijswijk, opgelicht te zijn door firma Van Acquoij uit Culemborg. Niet alleen zij, ook collega-bedrijven waren de dupe geworden van laakbare handelingen door de ze ondernemer. Gedupeerde bedrijven zijn eigenhandig een actie begonnen de dader op te sporen, met gebuik van de Socia Media.

Inmiddels zijn op YouTube drie fimpjes verschenenafkomstig  van een beveiligingscamera die de man spotten bij het aanbellen en inladen. Volledig herkenbaar in beeld. De tekst die onder één van de beelden staat, is duidelijk: Wie weet waar de man verblijft. Hij heet Aart van Acquoij, komt uit Culemborg. Hij heeft bij meerdere bedrijven bestellingen geplaatst en haalt deze ook op. Hij vergeet alleen om deze bedrijven te betalen. Ook een eventueel vast telefoonnummer van hem wordt zeer gewaardeerd. Alle info graag naar: zoekmee@gmail.com.

Retweet
Bakkerij Verba liet zich in deze actie ook niet onbetuigd en stuurde inmiddels naar zijn volgers op Twitter een retweet (RT): 'Uitdaging voor twitter. Help deze man mee op te sporen en waarschuw iedereen voor hem ??

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.