zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

De Kandelaar naar De Floriade

13 april 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Op 5 april 2012 zijn groep 6, 7 en 8  van CNS De Kandelaar naar de Floriade geweest. Dit was een extra schoolreisje wat de school gewonnen had met een tuin-ontwerpwedstrijd van Rabobank Altena.

Met de bus werden de kids opgehaald en na ruim een uur (leuk!) dvd-kijken waren de groepen in Venlo. De leerkrachten schrijven: 'Daar zagen we de kabelbaan al boven het park uitkomen. Eerst kregen groep 6a en 7 een workshop: Hoe ontwerp ik een tuin? Dat was heel leuk. Vervolgens gingen zij het park door en hebben zij ontzettend veel gezien en gedaan. Groep 6b en 8 deden dit precies andersom. Het was een gezellige, leuke en leerzame dag.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.