Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Woerkumse opent webwinkel in buitenspeelgoed

13 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Liske Temminck, ondernemer uit Woudrichem, is een webwinkel gestart in buitenspeelgoed onder de sprekende naam: RodeAppelwangetjes.nl. Naast het ‘gewone’ buitenspeelgoed, zoals trampolines, speeltoestellen en buitenspelletjes, is er een groot aanbod aan duurzaam speelgoed, natuurwetenschappelijk speelgoed en creatief speelgoed. Alle producten zijn van een zeer hoge kwaliteit en stralen dat ook uit. Alhoewel het assortiment nog niet helemaal compleet is, wordt de shop online direct goed ontvangen. 

Rode appelwangetjes
‘Het idee van een webwinkel in buitenspeelgoed is eigenlijk heel natuurlijk ontstaan’, vertelt Temminck. ‘Vroeger was ik zelf een echt buitenkind. De grootste avonturen beleefde ik in de tuin, op straat en in de omliggende natuur. En ’s avonds moe en met rode appelwangen naar bed.'
Zo ontstond ook de naam van haar website: RodeAppelwangetjes.nl, bedoeld voor kinderen (en hun ouders) die van buitenspelen houden. Temminck vervolgt: 'Dat is gezond, het houdt je op gewicht, het bevordert de lichamelijke motoriek en het stimuleert de sociale vaardigheden. Nu ik zelf kinderen heb, vind ik het zeer belangrijk dat ze, net als ik vroeger, veel plezier beleven aan het buiten zijn en buitenspelen. En het is ook gewoon hartstikke leuk! En om het buitenspelen te stimuleren verkopen wij uitdagend, aantrekkelijk en vooral speelgoed van een hoge kwaliteit. Want het moet wel veilig zijn!'
 
Gidsen 
RodeAppelwangetjes.nl heeft ook een activiteitengids met tips voor leuke uitstapjes (natuurlijk buiten) met kinderen. Geen doorsnee speeltuinen, maar spannende en interessante plekjes in Nederland waar de kinderen lekker kunnen ravotten, spelen, beleven, verwonderen, genieten en vies worden...
In de webshop is verder nog een ideeëngids te vinden met spelomschrijvingen voor groepsspelen (zoals bijvoorbeeld Levend Stratego) of tips voor kinderfeestjes. Natuurlijk allemaal in de buitenlucht. 

De online winkel wordt nog dagelijks uitgebreid met nieuwe producten, ideeën en activiteiten. Dus wie meer wil weten:
 
www.rodeappelwangetjes.nl  -  info@rodeappelwangetjes.nl.  Bellen kan ook: 0613 32 253 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.