vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

WTC Biesbosch op verdienstelijke tweede plaats

11 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op tweede Paasdag wordt traditoneel de Altena Biesbosch Ronde verreden: oftewel de Ronde van Werkendam. Vanuit WTC Biesbosch reden Marcel Stavast en Menno van Wijk mee in het peloton bij de A-renners. De weersomstandigheden waren bizar: regen, kou en veel wind. Toch wist Stavast uiteindelijk de beslissende ontsnapping op touw te zetten. Van wijk probeerde in een uiterste poging nog aan te sluiten bij deze kopgroep, maar bleef op afstand steken. Stavast wist de kopgroep uit te dunnen van zes tot drie renners, maar had de pech met twee ploegenoten over te blijven. Als smaakmaker van de wedstrijd reed hij zich naar een cerdienstelijke tweede plaats.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.