vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wilhelmina'26 E1 is kampioen

10 april 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Wilhelmina'26 E1 werd kampioen in en tegen Schelluinen: stand 0-7. Door deze zege is de ploeg voor de tegenstanders niet meer in te halen en is het team op dit moment een ongeslagen kampioen.
 
Op de website noteert de club: "Het zat er natuurlijk aan te komen, maar dat is voor iedereen die er niet direct iets mee te maken heeft, makkelijker gezegd dan gedaan. Als het er op aan komt, moet je ijskoud kunnen zijn en af kunnen maken. En dat hebben de mannen gedaan. Al tijdens de wedstrijd is er telefonisch contact geweest en was het al 0-2. De figuurlijke champagne kon koud gezet worden en de bloemen werden aangerukt. Uiteindelijk werd het 0-7. Na de wedstrijd kon er in de kleedkamer een klein feestje gevierd worden en ging men op weg naar Wijk en Aalburg.

Verlegen
Eenmaal binnen in de kantine, werden de jongens van harte toegezongen en klonk het We are the Champions door de speakers. Het leek wel of de jongens verlegen waren, want ze stonden bij het trapje naar de wc’s, met de rug naar het publiek toe naar de foto’s te kijken. En verlegen zijn ze niet, want op de training laten ze wel anders zien! Maar goed. De schaal, bekers en de bijbehorende bloemen werden de uitgereikt en de trotse ouders konden hun jongens feliciteren! Nu volhouden en kijken of je ongeslagen het seizoen af kunt maken!"

Lees meer over:

Voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.