vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Ondernemer Van Wendel de Joode stapt in AH Autoschade Herstel

10 april 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Autoschadeherstelbedrijf Van Wendel de Joode en Zoon uit Sleeuwijk sloot zich onlangs aan bij AH Autoschade Herstel.

Eigenaar van het schadeherstelbedrijf is ondernemer Jan Van Wendel de Joode: "AH Autoschade Herstel is een innovatieve formule waar een krachtig team achter staat. Het team steunt mij op het gebied van ICT, marketing en sales. Dit was voor mij erg belangrijk. Dat ik zelfstandig ondernemer kon blijven was doorslaggevend om mij aan te sluiten bij deze formule."

Passie
Van Wendel de Joode is in 1961 in de autoschadeherstelbranche terechtgekomen. "Mijn zoon en ik hebben een passie voor Italiaanse sportauto's. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende Ferrari's en Lamborghini's mogen herstellen. Het is fantastisch dat steeds meer eigenaren deze sportieve wagens voor reparatie aan ons toevertrouwen." (After Sales)

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.