maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Progressief Altena gestaag in de maak

10 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Partij van de Arbeid (PvdA) laat in zijn jongste nieuwsbrief weten dat het vorm geven aan een progressieve samenwerking in het Land van Heusden en Altena  een nieuwe fase is ingegaan. De eerste bespreking met een vertegenwoordiger van Groen Links,  Arno Uijlenhoet,  vond onlangs plaats. Uijlenhoet is lid van het Provinciale bestuur en is namens zijn partij afgevaardigd om met de PvdA de samenwerking op te starten. Ook Herman van Krieken uit Wijk en Aalburg (ook Groen Links) was bij het overleg aanwezig.

Govert Lagrouw noteert in de nieuwsbrief: 'Het is de bedoeling dat op 23 april met vertegenwoordigers van D66 gesproken gaat worden. Als dat ook goed verloopt (en de tekenen wijzen daar wel op) dan is een reuze sprong voorwaarts gemaakt. Alle aandacht zal vervolgens uitgaan naar het eventueel verder uitbouwen van de samenwerking met andere partijen (SP bijvoorbeeld), het aantrekken van nieuwe gezichten, het opstarten van inhoudelijke discussies, en het gebruik maken van communicatiemogelijkheden als twitter en facebook. Kortom, er is werk aan de winkel.'

Lees meer over:

politiek Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.