donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Auto boort zich in huis

8 april 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Wakker worden van een auto IN je huis... Dat overkwam familie Schouten aan de Taxhof in Wijk en Aalburg op de vroege ochtend van eerste Paasdag. Zij werden gewekt door een enorme knal. Een auto had zich dwars door de muur geboord en was in de woonkamer tot stilstand gekomen. Vermoedelijk verloor de bestuurder van het bewuste voertuig de macht over het stuur en reed hij de Maasdijk af, dwars door de gevel naar binnen.

Toen de bewoners beneden kwamen speelde de autoradio volop house muziek, de dader was evenwel al verdwenen. Brandende knipperlichten van de auto bleken stille getuigen. De kamer was vol stof en rook, afkomstig uit de airbag. De ravage was enorm en de schrik groot.

Inmiddels is de eigenaar van de auto achterhaald. Deze ontkent het voertuig bestuurd te hebben en deed aangifte van diefstal van zijn auto. De politie stelt een nader onderzoek in. Getuigen worden daarom verzocht zich te melden op nummer 0900-8844.

Hersteld
Na het Paasweekeinde is de (materiële) ravage weer enigszins hersteld, maar zijn de sporen nog wel zichtbaar. De (ontzette) gevel is dichtgespijkerd en in de tuin bij de buren markeren bandensporen de dramatische route....

(Foto's Aalburg.net)

Lees meer over:

auto huis taxushof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.