dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Stemmen op de leukste club van Aalburg

7 april 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - TTV Rally de leukste sportvereniging van Nederland? Bij de Verkiezing van De Leukste Sportvereniging van Aalburg kan er gestemd worden op Tafeltennisvereniging Rally in Wijk en Aalburg via www.leukstesportvereniging.nl/aalburg/217/stem

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op één van de reizen naar Londen tijdens de Olympische Spelen, een abonnement op de Eurosport Player en een iPad.

Bij het stemmen kan men ook cijfers geven voor de sfeer, gezellige leden, enthousiaste vrijwilligers en een positieve uitstraling. Er kan een titel gewonnen worden voor de beste cijfers en een titel voor de meeste stemmen. De winnaars van de gemeente Aalburg gaan door naar de verkiezing van de provincie. De provinciewinnaars horen tijdens een Award uitreiking wie de landelijke winnaar is.

Goede doelen
Er kan tot en met 30 juni worden gestemd via www.leukstesportvereniging.nl. Voor iedere stem keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen: Kika, Spieren voor Spieren of Right To Play.  De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Spar, Eurosport, Vote Company.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.