maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Meldpunt CDJA over OV op Youtube

7 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De eerdere oproep door het CDJA  resulteert inmiddels in meer dan twintig meldingen over het openbaar vervoer (OV). En nog steeds is het mogelijk gebruik te maken van dat Meldpunt OV. Er is reden tot klagen, meent de partij.

Met de klachten en opmerkingen gaat het CDJA naar de gemeente, de provinciale Staten en de vervoersmaatschappijen. Het CDJA-Werkendam vindt dat reizigers recht hebben op goed Openbaar Vervoer: 'En daar gaan wij voor strijden!', laat Matthijs van Oosten via de website weten. 'Iedereen is welkom om een melding te doen. Jong en oud! Hoe meer meldingen wij hebben, hoe groter onze vuist kan zijn! Dus ga naar onze website www.cdjawerkendam.nl Klik op “Meldpunt OV” en laat uw bericht achter!', aldus een strijdvaardige Van Oosten.

Bekijk HIER het filmpje van Matthijs van Oosten over het CDJA Meldpunt OV.

Lees meer over:

cda Werkendam openbaar vervoer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.