dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Paasfeest in groep 1

7 april 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Donderdag 5 april vierde de kidnerne van groep 1 van CBS De TGanzenhof het paasfeest in de klas gevierd. De ouderraad had een heerlijk ontbijt voor iedereen geregeld. Diverse broodjes, heerlijk beleg, verschillende soorten melk en een mooi gekookt ei. Het was gezellig en de kinderen smulden met elkaar.

Op de wesite van de school valt te lezen: 'Aansluitend hadden we onze paasviering. We zongen verschillende liederen over Pasen en speelde het verhaal uit van Jezus op de ezel, die Jeruzalem binnen reed als een Koning. Ook vertelde juf Nicoline het verhaal van De Opstanding. Die ochtend hebben sommige kinderen ook nog gekookte eieren versierd. Kortom: het was een fijne ochtend!'

Lees meer over:

andel ganzenhof paasfeest
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.