maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Vijf jaar Rivas thuiszorgvas in Heusden & Altena

6 april 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Rivas Zorggroep biedt al vijf jaar thuiszorg aan in het Land van Heusden & Altena. Om dit te vieren houdt de Zorggroep zaterdag 14 april een bijeenkomst voor iedereen die zich met Rivas verbonden voelt.

Al vijf jaar kunnen inwoners van het Land van Heusden & Altena thuiszorg aanvragen bij Rivas. ‘En daar zijn we ontzettend trots op’, zegt Gerrie ’t Lam, teamleider bij Rivas. ‘De medewerkers werken met groot plezier en betrokkenheid bij hun cliënten. En daarom hopen we dat Rivas hier nog vele jaren zorg kan blijven aanbieden.’

Bijeenkomst
Vandaar de gezellige bijeenkomst. Deze vindt plaats in de Doktershoek in Werkendam tussen 15.30 en 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje. ''t Lam: ‘We willen er samen een gezellige middag van maken.’

Rivas hoort graag vooraf wie deze middag wil bijwonen. Daarvoor kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief). Hier kan iedereen ook terecht voor informatie over of het aanvragen van zorgen.

Meer informatie is ook te vinden op www.rivas.nl.

Lees meer over:

Altena rivas
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.