zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Zwembad Veldzicht weer open

6 april 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Het nieuwe zwemseizoen staat weer voor de deur. Zwembad Veldzicht in Genderen opent haar deuren op 14 april a.s. Zwemliefhebbers kunnen dan weer lekker gaan genieten in het verwarmde openlucht bad.

Op 14 april is het bad gratis toegankelijk tussen 13.00 en 17.00 uur.Beheerder Mick Mans is er met zijn team helemaal klaar voor om er weer een mooi zwemseizoen van te maken.Dat blijkt onder andere uit een nieuwe look, alle appeltjes groen met wit, fris en schoon. Het bad straalt als nooit tevoren, hoogwaardig in kwaliteit en klantgericht.
Nieuw zijn de drijfeilanden voor jong en oud, het uitlenen van badhanddoeken en duikbrillen.
 
Activiteiten
Er komen ook weer nieuwe activiteiten, zoals snorkelen op de woensdagmiddag voor kinderen. Ook is er dit jaar weer een zwemmersontbijt, discozwemmen en een zomer Event. Tevens bestaat de mogelijkheid om verjaardagspartijtjes te vieren: lekker zwemmen met je vrienden of vriendinnetjes op je verjaardag.

De zwemlessen gaan dit jaar extra vroeg van start te weten vanaf 16 april zwemles A, vanaf 17 april B en vanaf 21 april zwemles C. Kortom: Zwembad Veldzicht is er helemaal klaar voor.

Lees meer over:

zwembad veldzicht Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.