vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Altena Road Circuit: het aftellen is begonnen

4 april 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Nog even, dan gaat de 28e editie van het Altena Road Circuit van start. Een ploeg vrijwilligers staat klaar om alles in goede banen te leiden. Al het mogelijke is gedaan om het circuit bekendheid te geven. In totaal zijn er in twee series ruim 2.000 nieuwsbrieven verstuurd en is de StratenloopGids bezorgd bij atletiekverenigingen, sportinstellingen en hardloopwinkels.

De inschrijvingen komen al aardig op gang, maar de vereniging hoopt natuurlijk op meer. Veel meer... Deelnemers kunnen zich tot 20 minuten voor de wedstrijd aanstaande zaterdag nog inschrijven in de Bolderik in Sleeuwijk. "Blijf dus niet op de bank zitten op deze zaterdag voor Pasen. Het wordt toch geen weer om in de zon te liggen, maar wel prima weer om te lopen."

Bord
Wie het bij dit artikel geplaatste bord als eerste spot, en een foto ervan op twitter of facebook deelt,  wint een gratis startnummer voor de eerstvolgende wedstrijd in Sleeuwijk of anders in Dussen.

Wie het zichzelf makkelijk wil maken,  schrijft zich in via deze website.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.