dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Andelo zoekt fans op Facebook

4 april 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Sinds 22 maart heeft gymvereniging Andelo ook een eigen Facebook-pagina. Hierop is het laatste nieuws in verkorte versie te vinden en zijn foto’s en krantenartikelen over de laatste wedstrijden te zien. 

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van social media als Facebook om zichzelf op de kaart te zetten en het nieuws over het bedrijf te delen. Andelo blijft dan ook niet achter .Via Facebook is het gemakkelijk om jezelf te presenteren en samen met anderen te communiceren over - in dit geval - het turnen.  Klik ook op Vind ik leuk op de Facebook-pagina van de vereniging om op de hoogte te bijven van wat er gebeurt binnen Andelo: www.facebook.com/cgvandelo.

Naast Facebook is Andelo ook te volgen via twitter onder @CGV_Andelo en via de Hyves-pagina.

Lees meer over:

sport andel andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.