Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Bakkerijen opgelicht door Culemborgs bedrijf

4 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Bakkerij Verba, met winkels in Brakel, Rijswijk, Sleeuwijk en Zaltbommel, waarschuwt zijn collegae vooral goed op te letten. Niet alleen hij, maar met hem liefst een zestal bakkers werd afgelopen maanden voor duizenden euro’s opgelicht.

Er wordt zelfs man en paard genoemd. Het zou gaan om firma  Van Acquoij BV uit Culemborg. Christiaan van de Vegt, eigenaar van Bakkerij Verba: "De man doet zich voor als een bedrijf in feesten en partijen. Hij bestelt voor duizenden euro’s, haalt het op en laat vervolgen niets meer van zich horen." 

Failliet
Het bedrijf A. van Acquoy uit Culembourg blijkt op 1 september 2009 failliet te zijn verklaard. De curator destijds was mr. B. ten Doesschate. Hoe het ook zij, Verba ging voor 2.000 euro het schip in. Ook de andere bakkerijen zijn gedupeerd door soortgelijke bedragen, evenals een bloemist uit Tiel.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.