Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Dodenherdenking in Woudrichem

4 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op vrijdag 4 mei a.s. zal in de gemeente Woudrichem de Dodenherdenking plaats vinden. We herdenken allen, burgers en militairen die in het Koninkrijk der Nederlanden, of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesmissies.

Om 18.45 uur is er een bijeenkomst in de Hervormde Kerk te Woudrichem. De adoptieschool van het jaar 2012, OBS Oudendijk uit Oudendijk heeft samen met de Stichting Gedenkteken Oorlogsslachtoffers het programma samengesteld. 

Zie ook De Agenda op Woudrichem.net.

Lees meer over:

woudrichem Dodenherdenking
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.