maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Beachvolleyer Debora Kadijk presenteert boek

3 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op 9 april, tweede paasdag, presenteert Beachvolleyer Debora Kadijk uit Werkendam haar boek ‘Beachvolleybal, dat doe je Zo!’ Dit boek, gemaakt samen met auteur Mieke van der Heijden, beschrijft de door Kadijk ontwikkelde trainings- en spelmethode, het zogeheten Kadijk Beachvolleybal Start Systeem (KBSS).

Het KBSS is een beproefde spelvorm en trainingsmethode ineen, waarmee iedereen op een zeer eenvoudige manier het echte beachvolleybal kan leren. KBSS is geschikt voor spelers van zeer jonge leeftijd, maar ook voor oudere beginners, met of zonder volleybalervaring.

Volwaardig
Laagdrempelig, spelplezier, beweging, techniek en ontwikkeling staan centraal in het boek. Ook de instructie DVD en de BeachBox met de spelkaarten helpen trainers, verenigingen, sporleraren of ouders bij die werken met startende beachvolleyballers. ‘De trainers hebben hun trainingen en de kinderen hun spel’, aldus Kadijk die veelvoudig nationaal beachvolleybalkampioen is en zowel als speler en als trainer actief was op meerdere Olympische Spelen. Al deze ervaring gebruikt zij nu om zowel beginnende én gevorderde jeugd op te leiden tot volwaardige beachvolleyballers.

Het boek wordt om 15.00 uur gepresenteerd op het complex van Beachsportvereniging Werkendam.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.